2016 - 2017
High Wycombe, Bucks, UK
Office & commercial
Detailed planning granted


The design concept incorporates 4 individual buildings which can be developed as a whole or in phases. Located on the footprint of the former sports centre, the structure takes advantage of existing site levels to conceal much of its dedicated parking at lower ground level. Visitors arrive at the north, parking at ground level, before approaching the offices. The blocks are arranged around a raised, publicly accessible square creating a pedestrian route through to the spine road. Along the spine road there is potential for restaurants and cafes generating an active frontage opposite the sports and leisure centre.
The configuration of the mini campus can also be adapted to create an imposing single headquarters building. By virtue of the open coachway car park next door the site benefits from long approach views when entering the town.
Back to Top